Helping The others Realize The Advantages Of su tesisatçısı

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Evin koridorunda ve bir odasında su sızıntısı var. Koridorun tavanı da ıslanıyor duvarından su da sızıyor.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su sızıntısının olduğu bölgeleri belirleyebilir.

İnsan sağlığı için de zararlı olan bu kokulardan olabildiğince hızlı kurtarılması gerekir. Bu cihaz sayesinde yaşadığınız problemler kısa sürede ortadan kalkar ve yapılan işlemde hata pay outı olmaz. İstanbul bölgesinde atık su boruları ile sorun yaşayanlar firmamız ile iletişime geçebilir. Uzman kadromuz yaşanılan su kaçağı tespiti ve onarımını en hızlı su kaçağı tespiti şekilde gerçekleştirir.

Bu nedenle, su kaçağına karşı dikkatli olmalı ve gerektiğinde profesyonel su tesisatçısı propertyım almalıyız.

3K grup olarak fifteen yılı aşkın süredir profesyonel ekibimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her türlü inşaat işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Termal Kamera: Duvarların ve zeminin altındaki su sızıntılarını termal görüntüleme yoluyla tespit eder.

Su kaçağı nadir de olsa bahsettiğiniz gibi daha üst katlardaki dairelerden veya üst kattaki yan dairelerden de sizin dairenize su akıtabilir.

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun one-2 metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda su kaçağı tespit sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadvertığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

uzun zamandır mutfak giderlerinin tıkalı olması şikayetiyle internetten tesadüf protesisata ulaştım ve iyikide sizi tercih etmişim.

Merhaba ben Sadettin Elektrik ustasıyım 35 yıldır bu mesleği yapıyorum, Su tesisatı ve mekanik işlerinden de anlıyorum, Her türlü Elektrik su tesisatçısı ve tesisat su kaçağı tespit işlerinizde lawnımcı olurum..

Ancak su kaçakları, her zaman kaçağın olduğu noktada kendisini belli etmediğinden bu yöntem işe yaramamaktadır. Gereksiz yere duvarlar ve zemin kırılmakta ve ekstra maliyetler ortaya çıkmaktadır.

Report this wiki page